USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.35 10.53

На Волині реорганізували низку медичних і навчальних закладів

16 Березня 2023 18:32
Невдовзі в області буде реорганізовано кілька підприємств комунальної власності Волинської обласної ради. Наприклад, вирішено створити в області перший профільний спортивний заклад.

Про це стало відомо 16 березня під час сесії Волинської обласної ради. Депутати розглянули кілька проєктів рішень про реорганізацію та перейменування комунальних підприємств.

У результаті депутати вирішили реорганізувати комунальне підприємство «Волинський медичний центр терапії залежностей» шляхом приєднання його до комунального підприємства «Волинська обласна психіатрична лікарня Луцька».

Також було вирішено реорганізувати державний навчальний заклад «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» шляхом перетворення в юридичну особу – комунальний заклад професійної освіти «Нововолинський центр професійної освіти».

КП «Ковельська поліклініка» реорганізують шляхом приєднання його до КП «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» міста Ковеля».

Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» буде реорганізовано шляхом його перетворення у Волинський обласний спортивний ліцей.

Як наголосили депутати, це буде перший профільний спортивний заклад в області.

Окрім того, депутати вирішили перейменувати Володимир-Волинський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського на Володимирський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського, а Володимир-Волинську спеціальну школу – на Володимирську спеціальну школу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus