USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Волині ремонтують найдовшу дорогу

28 Червня 2022 09:02
На територіальній автомобільній дорозі Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ проводять ліквідацію вибоїн дорожнього покриття.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

На відтинку Павлівка – Горохів та по с. Зимне такі роботи вже завершено.

Дорожники працюють на напрямках Маркостав – Павлівка та Горохів – Мар’янівка. На найбільш уражених ділянках дороги влаштовують вирівнювальний шар з асфальтобетонної суміші.

Залучені підрядні підприємства ТзОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона», ПрАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63» та «Волинський автодор».

Зауважимо, Т-03-02 – найдовша за протяжністю автомобільна дорога державного значення в межах Волині (майже 191 км). Майже 191 км цього автошляху пронизують всю область з півночі на південь – від села Піща, що на кордоні з Білоруссю, і до сусідньої Рівненщини.

Торік дорожники відновили 57,4 км цієї автодороги (у верхньому шарі – 55,5 км), а саме:

- 45,5 км на ділянці Піща – Любомль, що веде до Шацьких озер і їх перлини – озера Світязь;

- 10,0 км на ділянці Селець – Маркостав;

- 1,9 км ділянки, що суміщається з вулицею Зимнівська у м. Володимирі (у вирівнювальному шарі).

Цьогоріч мали не менш амбітні плани щодо ремонту дороги Т-03-02, та їх реалізацію, на жаль, довелось відкласти через війну. Тож наразі лише «ямковий ремонт».
Як ми писали, на автомобільній дорозі державного значення Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ фінішують роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття на ділянці, що сполучає два колишні районні центри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 28 Червня 2022 12:49
Біда грошам , сра.. мазала .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus