USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині реконструюють сільський будинок культури

25 Вересня 2023 21:55
У Прилісному Камінь-Каширського району запланували реконструкцію даху сільського будинку культури, що на вулиці Сойне, 2а. Вартість робіт оцінили в понад три мільйони гривень.

Тендер на роботи на сайті держзакупівель оголосила Прилісненська сільська рада. Пропозиції від учасників приймають до 29 вересня.

Очікувана вартість реконструкції даху сільського будинку культури в Прилісному становить 3,329 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, за ці кошти мають здійснити наступні роботи: розбирання кам'яної кладки простих стін із цегли, улаштування поясів в опалубці, виготовлення та установлення крокв, вогнезахист конструкцій, улаштування пароізоляції, улаштування покрiвель iз металопрофілю, обгородження покрівель перилами, улаштування водостічних труб і жолобів, улаштування слухових вікон, встановлення жалюзійних ґрат, мурування вентканалів, опорядження стін фасадів, їх утеплення, утеплення горища, облаштування блискавкозахисту тощо.

Реконструкцію повинні завершити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін експлуатації після виконання робіт становитиме 10 років.

Нагадаємо, в Гірці Полонці Луцького району проведуть поточний ремонт укриття будинку культури. Вартість робіт оцінили в понад 2,5 мільйона гривень.

Як ми писали, в Олиці відремонтують частину будинку культури, що розташований на вулиці Замковій, 17. Вартість робіт оцінили в півтора мільйона гривень. А у Володимирі за майже сім мільйонів гривень запланували реконструкцію даху та впровадження енергозберігальних заходів КП «Центр культурних послуг Володимирської міської ради».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus