USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Волині прикордонники склали військову присягу

2 Січня 2024 17:30
Військовослужбовці, призвані на службу в прикордонні підрозділи Волинського загону, склали присягу на вірність Україні.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Перед бойовими товаришами, зі зброєю в руках один за одним прикордонники присягнули сумлінно і чесно виконувати службові обов’язки та ніколи не зрадити українському народові.

«У цей нелегкий для країни час, ви приєдналися до лав Держприкордонслужби, яка є невід’ємною складовою Сил оборони України. Тому з честю виконуйте свій військовий обов’язок та самовіддано захищайте й обороняйте кордони нашої держави», – звернувся до новобранців заступник начальника прикордонного загону з персоналу Анатолій Щербак.

Читати ще: «Жах війни назавжди залишиться в моїй пам'яті», – прикордонник з Волині

Вітаємо бійців в прикордонній родині та принагідно нагадуємо громадянам, що триває набір на військову службу в підрозділи Волинського прикордонного загону. Для отримання додаткової інформації можна звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: 380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Читати ще: У підрозділи Волинського прикордонного загону потрібні медики та інші вузькопрофільні фахівці
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 3 Січня 2024 19:48
Ви прикалуєтесь? Я уже стомився вам писати. Не потрібні їм більше смертники... Мене ж не беруть. Якшо загинути, то хочу лише прикордонником. Хоча я й так ним є. Просто начальнику безсловесні раби потрібні, а не люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus