USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

На Волині прикордонники показали відремонтований лазарет

Сьогодні 12:06
У Волинському прикордонному загоні модернізували медичний пункт. Оновлений лазарет оглянули керівники області та міста.

Тут військовослужбовці зможуть отримати лікувальну, оздоровчу та реабілітаційну допомогу, повідомили у пресслужбі прикордонного загону.

Прикордонне відомство піклується про особовий склад, тож для тривалої реабілітації поранених бійців обладнали фізіотерапевтичний кабінет, де можна пройти процедури ультразвукової, лазерної, магнітної та ударно-хвильової терапії. До слова, у медпункті навіть є стоматологічний кабінет та штатний стоматолог.

Проводили будівельно-ремонтні роботи за сприяння органів влади, благодійних організацій та меценатів.

Читати ще: Діти прикордонників та нацгвардійців з Волині вирушили на відпочинок у Карпати

Гостям також презентували озброєння і техніку, яку прикордонники застосовують в охороні держрубежу та при виконанні бойових завдань у зоні активних бойових дій, а також новітні технічні засоби прикордонного контролю, системи відеоспостереження, зв’язку, повітряної розвідки та ураження противника.

Принагідно, для потреб прикордонників передали два тракторні причепи, придбані коштом Луцької міської ради, а також вантажний мікроавтобус від благодійного фонду «Доброта».

Начальник прикордонного загону Богдан Ігнатюк подякував владцям та благодійникам за надану допомогу та всебічну підтримку прикордонників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus