USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

На Волині прикордонникам передали автівки та спецтехніку

17 Червня 2024 14:47
Сьогодні прикордонники Волинського загону за сприяння керівництва Волинської ОВА, облради та районних військових адміністрацій отримали необхідну допомогу від благодійників і меценатів.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Для потреб прикордонних підрозділів придбали легкові та вантажні транспортні засоби, екскаватор, трактори, навантажувач, системи супутникового зв'язку Starlink, тепловізори, безпілотники, зарядні станції, телевізори, генератори. Крім того, охоронцям кордону передали мотопомпи, мийки високого тиску, дровоколи.

Читати ще: У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу

Начальник прикордонного загону Сергій Лозінський зазначив, що в умовах сьогодення отримана техніка і майно є вкрай потрібними під час виконання бойових завдань з охорони й оборони державного кордону та його надійного укріплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus