USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На Волині провели зустріч із родинами полонених та зниклих безвісти захисників

12 Грудня 2023 20:36
Днями співзасновник ГО «Група Патріот» Олег Котенко спільно з регіональним представником відокремленого підрозділу громадської організації у Волинській області Раїсою Клименко провели зустріч із родинами зниклих безвісти та полонених захисників.

Про це повідомив Олег Котенко у Фейсбуці.

Під час зустрічі обговорили особливості алгоритму подачі заявки на отримання витягу з Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, проблеми комунікації з відповідальними структурами та вчасного отримання від них інформації й інші поширені проблемні питання з якими стикаються родини зниклих осіб.

Читати ще: Уряд звільнив Олега Котенка з посади Уповноваженого з питань зниклих безвісти

Представники громадської організації надали присутнім необхідні роз’яснення, щодо викликів, з якими їм довелося зіштовхнутися.

Кожне отримане звернення буде відпрацьовано індивідуально, адже для вирішення питань деяких із них необхідна персональна фахова юридична допомога або ж збір додаткової інформації.

Читати ще: Скільки українців у реєстрі зниклих безвісти: відповідь МВС

Нагадаємо, родичі зниклих осіб можуть звернутися за юридичною допомогою до регіональних представництв громадської організації в областях або ж за телефоном гарячої лінії: (066) 053-11-39.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus