USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині провели в останню путь воїна Дмитра Максимчука, який загинув під Соледаром

2 Березня 2023 19:21
Сьогодні у Ківерцівській громаді попрощалися та провели в останню путь нашого Захисника, уродженця села Гайове Дмитра Максимчука, який віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

«Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.

Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях!

Слава Україні! Вічна Слава нашим Героям!» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Дмитро Максимчук загинув 7 січня 2023 року в районі міста Соледар Донецької області під час обстрілу позицій, отримавши поранення, несумісні з життям.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам'ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus