USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині провели в останню путь Героя Степана Васюхника

Сьогодні 20:13
Сьогодні, 4 серпня, в Старосіллі провели в останню дорогу 56-річного Захисника України Степана Федоровича Васюхника.

Про це повідомили у Колківській громаді.

Старший стрілець-оператор 2 мотопіхотного відділення 1 мотопіхотного взводу 3 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, сержант Васюхник Степан Федорович був призваний на військову службу по мобілізації 23 травня 2024 року.

Загинув Захисник України 31 липня 2024 року. Герой, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, отримав поранення, несумісні з життям, під час виконанння бойового завдання в Донецькій області.

Остання дорога додому, останні хвилини у рідній хаті з найріднішими людьми... Біль, смуток і усвідомлення невідворотності втрати полонили серця кожного, хто прийшов провести Героя в останню дорогу.

Навколішки зустрічали односельчани мужнього Воїна, котрий став на захист незалежності нашої держави і до останнього подиху боронив рідну землю. Під тужливу мелодію військового оркестру загиблого Захисника Степана Васюхника востаннє вулицями рідного села проводили до місця його останнього спочинку.

Жовто-блакитний стяг, яким була покрита домовина Героя, як символ вільної та незалежної держави, за яку віддав життя Степан Васюхник, військові передали дружині загиблого.

«Схиляємо голови у шані та безмежній подяці перед загиблим воїном. Вічна пам’ять і слава Героєві Степану Васюхнику, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Пам’ять про Героя буде вічно жити, а його подвиг надихатиме нас усіх боронити свою країну, мир та спокій у ній. Його життя та жертовність не пройшли даремно і стануть світлим прикладом для майбутніх поколінь.

Пам’ятаємо та вклоняємось! Герої не вмирають! Вони навіки в наших серцях!» – йдеться у повідомленні.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus