USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

На Волині провели в останню дорогу воїна Олександра Сухіну

Сьогодні 20:42
Вчора, 26 серпня, на Ківерцівщину «на щиті» повернувся Сухіна Олександр Леонідович.

Про це повідомили у громаді.

Народився Олександр Сухіна 22 червня 1986 року у селі Журавичі Ківерцівського району. Останні роки жив і працював у Кам’янці-Подільському. Одружений, виховував двох діток. Призваний на військову службу по мобілізації 14 червня 2024 року. Служив інспектором прикордонної служби у складі прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Серце солдата Сухіни Олександра Леонідовича зупинилося 23 серпня 2024 року внаслідок захворювання.

Прощання з воїном було велелюдним – скорботний кортеж зустрічали всім селом, схиливши голови та вклякнувши на колінах. Траурна процесія з тілом покійного прослідувала вулицями села до рідної домівки. Прощалися з воїном, умиваючись гіркими сльозами, рідні, друзі, побратими. Вшанували пам’ять захисника очільники громади, вдячні земляки.

Відспівали воїна у Свято-Миколаївському храмі села Журавичі. Чин поховання здійснив настоятель храму о. Олександр Іллюк, співслужили йому священники Цуманського деканату ПЦУ.

Поховали Сухіну Олександра Леонідовича на місцевому цвинтарі. Військові почесної варти тричі відсалютували воїну.

«Овдовіла молода дружина, осиротіли синочки, безутішними залишилися батьки. Пам’ять про воїна-захисника житиме вічно у серцях вдячних земляків! Герої не вмирають!» – йдеться у повідомленні.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus