USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Волині провели в останню дорогу воїна Івана Петруніна

4 Жовтня 2024 22:22
Сьогодні Сошичненська громада прощалася із Іваном Петруніним із села Залісся.

Воїн героїчно загинув під час виконання бойового завдання у Курській області 26 вересня.

Іван народився 03. 09. 1989 року в Саратовській області РФ. Певний час з батьками проживав в Білорусі, а пізніше усі переїхали на постійне проживання в Україну, в с. Залісся.

В ЗОШ І – ІІІ ст. с. Залісся прийшов навчатися в 5-й клас. Закінчив навчання у школі в 2005 році. Був добрим, чуйним, стриманим, розважливим. Іван був надійною підтримкою матері.

В лави ЗСУ пішов весною 2024 року. Воював у гарячих точках України.

«Захисник назавжди залишиться символом хоробрості та стійкості. Він був людиною, яка не була байдужою до долі свого народу та країни, плекав мрії про краще майбутнє та мирний завтрашній день. Його життя могло бути наповнене численними досягненнями, але він пожертвував усім заради свободи України...

Розділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голови у скорботі за нашим земляком , що поляг за Україну. Ми завжди пам’ятатимемо про надвисоку ціну нашої незалежності.

Вічна слава та пам’ять Герою!» – йдеться у повідомленні громади.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus