USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

На Волині провели в останню дорогу військового Василя Карп'юка

11 Січня 2024 16:27
Війна продовжує нещадно забирати життя молодих, хоробрих синів України. 5 січня на передовій у Запорізькій області трагічно обірвалося життя жителя села Залісці Копачівської громади Карп’юка Василя Миколайовича, 1987 року народження.

8 січня жителі Залісців скорботно схиливши голови, проводжали Василя Миколайовича до його рідної домівки, яка чекала повернення господаря, чекала його працьовитих рук. У 2022 році пішов звідси на фронт Василь Карп’юк, навіть нічого не сказавши рідній сестрі, пише Наш Край Медіа.

Невтішна у тяжкому горі єдина сестра Героя Євгенія, уся родина. Приїхав провести дядька в останню дорогу і племінник загиблого, котрий теж бореться за волю України. Він, як ніхто інший розуміє, як нелегко дається українським воякам звільнення кожного метра рідної землі.

Ввечері в оселі відбулася заупокійна літія, яку відправив священник Андрій Миронюк.

Наступного дня відбулися похорони. Відспівали Карп’юка Василя в місцевому Свято-Георгієвському храмі УПЦ священники ПЦУ.

Односельчанка Ірина Ліщук каже: «Василь був хорошим і щирим. Назавжди тепер у наших серцях і нашій пам’яті. Низенький уклін йому... Щирі співчуття родині. Пам’ятаймо, якою ціною виборюється майбутнє нашої країни.

Для всіх нас Василь Карп’юк буде прикладом мужності й відваги, гідним оборонцем нашої держави, він загинув за мир, за правду, за рідну мову, за рідну землю. Він той, хто боронив нашу землю від російського окупанта, виборював нам майбутнє! Глибоко сумуємо та співчуваємо родині Василя».

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus