USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

На Волині провели в останню дорогу Героя Олега Мельника

Сьогодні 10:20
У неділю, 15 вересня, у Колківській громаді провели в останню земну дорогу 32-річного Героя Олега Миколайовича Мельника, 03.08.1992 р.н. з села Боровичі.

Про це повідомляє Колківська селищна територіальна громада.

«Мужній воїн з честю та гідністю виконав свій обов’язок громадянина України, щодо захисту своєї держави. До останнього залишився вірним своїм побратимам, своєму народу та своїй Батьківщині.

Останні хвилини прощання з Героєм на рідному обійсті.... І остання дорога до храму Різдва Пресвятої Богородиці, де відспівали Героя», – йдеться у повідомленні.

Після спільної молитви колона з тілом загиблого Героя вирушила на місцеве кладовище. Там зібралися рідні, сусіди, знайомі та всі, кому небайдуже людське горе і доля України.

У спільній молитві присутні благали Всевишнього прийняти душу невинно вбитого Героя Олега у Царство Небесне, він вчинив найбільший подвиг – віддав своє життя за ближнього, за кожного з нас.

На кладовищі, де вже майорять жовто-блакитні прапори, сьогодні над свіжою могилою додався ще один український стяг. З усіма військовими почестями тут поховали загиблого Захисника України Олега Мельника

Ніякими словами не вгамувати пекучий біль і не загоїти душевні рани рідних від непоправної втрати. Світлий спомин про Героя України Олега, вдячність за його подвиг назавжди житиме в наших серцях.

«Вічна та світла пам’ять Захиснику України Олегу! Щиро співчуваємо рідним та близьким загиблого Героя!» – написали у громаді.

Нагадаємо, 10 вересня 2024 року серце Героя зупинилося при транспортуванні з міста Дніпра в санітарному евакуаційному вертольоті Національної поліції України.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus