USD 40.75 41.00
  • USD 40.75 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.15

На Волині провели в останню дорогу 27-річного воїна Богдана Чубу

1 Липня 2024 10:09
Вчора, 30 червня, Ківерці знову в жалобі – «на щиті» назавжди додому повернувся Чуба Богдан Миколайович.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

Народився Богдан Чуба 12 березня 1997 року. Навчався у першій міській школі. Попри молодий вік відважний воїн мав чималий бойовий досвід: брав участь в АТО, з перших днів повномасштабного вторгнення, у складі однієї із штурмових бригад, захищав Україну на Запорізькому напрямку.

Після численних поранень і бойових травм було тривале лікування та період реабілітації. Однак відновити втрачене в боях здоров’я воїну не вдалося, тому Богдан у зону бойових дій не повернувся, а залишився служити в роті охорони при одному з обласних ТЦК та СП. Проте серце воїна-захисника і палкого патріота зупинилося 27 червня 2024 року.

Прощання з Героєм було велелюдним – скорботний кортеж зустрічали ківерчани, схиливши голови та вклякнувши на колінах. Траурна процесія з тілом покійного прослідувала вулицями міста до рідної домівки. Прощалися з воїном, умиваючись гіркими сльозами, рідні, друзі, побратими. Вшанували пам’ять Героя очільники громади, вдячні земляки.

Відспівали воїна у соборі Покрови Пресвятої Богородиці міста Ківерці. Чин поховання здійснив настоятель храму протоієрей Іван Семенюк.

Поховали Чубу Богдана Миколайовича на Алеї слави, на міському цвинтарі. Військові почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

Овдовіла молода дружина, осиротів синочок, безутішними залишилися батьки. Пам’ять про воїна-захисника житиме вічно у серцях вдячних земляків! Герої не вмирають!

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus