USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

На Волині провели перерахунок майже 43 тисяч субсидій на неопалювальний період

7 Червня 2024 07:43
Територіальні органи Пенсійного фонду на Волині провели перерахунок майже 43 тисяч субсидій на неопалювальний період.

Про це під час брифінгу розповіла начальниця управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг ГУ Пенсійного фонду України у Волинській області Людмила Андросюк, повідомляє Волинська ОДА.

«Ми перерахували 42 тисячі 973 житлові субсидії на неопалювальний період. За результатами цього перерахунку субсидії надано 35 тисячам 329 одержувачам», – повідомила Людмила Андросюк.

Водночас, відповідно до вимог чинного законодавства, яким регулюється питання призначення субсидій, субсидії не отримали 4,518 заявників. Як пояснила фахівчиня, це домогосподарства, у яких зареєстровані особи фактично не проживають, або проживають на умовах оренди, також це можуть бути внутрішньо переміщені особи.

Читати ще: Субсидію в Україні можна отримати навіть із боргами за комуналку: що треба для виплат

«В таких випадках заявники можуть прийти до нас і по-новому подати заяву та декларацію, для того щоб призначили субсидію на неопалювальний період», – порадила Людмила Андросюк.

Також посадовиця поінформувала, що головне правління Пенсійного фонду України у Волинській області опрацьовує перерахункок субсидій у зв’язку зі змінами тарифів. Такий перерахунок здійснюється фахівцями ПФ автоматично, адже це також передбачено законодавством.

Читати ще: Частина українців можуть втратити субсидію на комуналку. Які нюанси
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus