USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Волині протестують шахтарі – заблокували рух на трасі

16 Березня 2020 11:36
Від ранку 16-го березня у Нововолинську на трасі Р-15, поблизу Епіцентру, шахтарі безперервно ходять на пішохідному переході, таким чином блокуючи рух автомобілів. Вимагають звільнення гендиректора Волиньвугілля, інформує БУГ.

Мирну протестну акцію, в якій бере участь близько 50 осіб, назвали безстроковою. Напередоні надіслали повідомлення в поліцію, голові Волинської ОДА та меру Нововолинська, попередивши про свої наміри.

Вимоги: отримання від Міністерства енергетики та захисту довкілля наказу про звільнення т.в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» Володимира Юрківа та відновлення порушених прав шахтарів.

Нагадаємо, 10-го березня шахтарі зібралися у будівлі ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську на акцію протесту. Гірники емоційно розмовляли з т.в.о. генерального директора вугільного підприємства Юрківом, вимагали його звільнення, хорошого обладнання і зарплат.

По закінченні Юрків написав заяву на звільнення і, за його словами відправив, її електронною адресою в Міністерство.

Дотримання правопорядку на місці акції протесту забезпечують правоохоронці. Поліцейські зупиняють автомобілі та пропонують їм рухатися в об’їзд місця, де триває мітинг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
волиняка Показати IP 16 Березня 2020 11:52
Це просто немає слів!!! Карантин кажете...
Лучанин І до волиняка Показати IP 16 Березня 2020 12:58
Їм влада на самокатах з/п місяцями не платить. Кажете шахтарям з сімями з голоду помирати?
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 16 Березня 2020 15:37
А мер Нововолинська перебуває в Нововолинську?
ігор луцький до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 16 Березня 2020 16:25
Какая разніца?
Руня Показати IP 16 Березня 2020 22:32
Какая разніца? - це шоу програма на телеканалі, коли ви москалі навчитеся розмовляти Українською мовою. Розмовляєте російською, а пишете українською - Ви не з лабораторної втекли після схрещення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus