USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

На Волині просять відремонтувати аварійні сільські дороги. Перелік

14 Липня 2023 14:18
Депутати Волинської обласної ради звернулися до голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка та директорки Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області Оксани Грицюк у зв’язку з критичним станом окремих автошляхів.

Свої депутатські запити вони озвучили 13 липня на сесії облради.

Як розповів депутат Ярослав Матвійчук, через Володимир-Волинську міську територіальну громаду проходить дорога С 030102 Вощатин – Ласків – Суходоли. Вона в критичному стані. Це дорога протяжністю 7,2 кілометра, півтора кілометра якої потребують ремонту.

Депутат закликав оперативно виготовити проєкт ремонту дороги й провести там необхідні роботи ще цього року.

Обранець громади Андрій Бокоч зверну увагу на стан доріг у Павлівській громаді.

«Загальна протяжність доріг місцевого значення в межах громади – 63,5 кілометра. Зокрема, це дорога О 030321 – Т0305 – Клопочин – Білопіль – Копитів – Т0311, протяжність якої в межах громади становить 11,8 кілометра. Зазначена дорога перебуває в аварійному стані та потребує невідкладного ремонту. Нещодавно було проведено ремонт невеликого відрізку до села Топилище, однак у загальному це не покращило ситуацію», – зазначив депутат.

Він додав, що ця дорога сполучає Володимирський і Луцький райони. Також ремонту потребують дороги до сіл Бужковичі, Орищі та Луковичі.

Натомість депутат Юрій Харченко розповів про вкрай незадовільний стан дороги С 031308 Линівка – Трилісці – Малинівка – Мар’янівна.

«На ділянці між села Малинівка – Трилісці покриття дороги вщент зруйновано, а місцями повністю відсутнє. Це створює проблеми для доїзду швидкої, пожежної та доступу мешканців для отримання необхідних адміністративних послуг. Через аварійний стан дороги з цими селами взагалі відсутнє приміське автобусне сполучення, оскільки перевізники відмовляються обслуговувати цей маршрут. Незадовільний стан дороги також спричиняє постійні поломки транспортних засобів», – наголосив депутат.

Колеги підтримали запити Ярослава Матвійчука, Андрія Бокоча та Юрія Харченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 14 Липня 2023 23:36
Приїдьте в Самари подивіться на дорогу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus