USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині прощатимуться з загиблими на війні Павлом Тарнавським та Олександром Черниченком

31 Травня 2024 18:50
Завтра, 1 червня, на Волині відбудеться поховання воїнів Тарнавського Павла Ярославовича та Черниченка Олександра Олександровича.

Зустріч військовослужбовця ЗСУ Тарнавського Павла Ярославовича 13.07.1993 р.н., який загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Купʼянськ Харківської області, очікується орієнтовно об 11:00 год. на майдані Соборності м. Берестечко, де буде відслужено громадську панахиду. Надалі траурна процесія попрямує до рідного дому загиблого. Чин похорону відбудеться завтра у Свято-Дмитрівському храмі с. Липа.

Поховання загиблого Героя Черниченка Олександра Олександровича відбудеться 1 червня о 14.00 год. на Алеї Слави в м. Рожище. Громадська панахида – біля пам’ятного знака воїнам, що віддали свої життя за Україну, у с. Копачівка – о 12.00 год., відспівування – у храмі пророка Іллі с. Копачівка.

Нагадаємо, уродженець м. Лисичанськ Луганської області, житель с.Підгірне Копачівської громади, старший солдат Олександр Черниченко загинув від отриманого важкого поранення 25 травня 2024 року при виконанні бойового завдання поблизу н.п. Новоолександрівка Покровського району Донецької області.

Прийдіть вшанувати Героїв, котрі віддали життя за Україну і кожного з нас.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам загиблих Героїв. Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus