USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

На Волині прощалися з загиблим Героєм Леонідом Сосницьким

Сьогодні 18:08
11 вересня в останню дорогу з усіма військовими почестями Підгайцівська та Олицька громади проводжали Героя Леоніда Сосницького.

Військовослужбовець загинув 3 вересня 2024 року, отримавши поранення несумісні з життям під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Стариця Харківської області. Герой потрапив під ворожий мінометний обстріл.

Траурний кортеж Захисника, віддаючи шану, схилившись на коліна, зустрічали жителі сіл Дерно, Хром’яків, Дідичі.

Чин похорону здійснили в церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Дідичі.

Квітами встелили односельці дорогу, зустрічаючи траурну процесію у селі Новокотів Підгайцівської громади, де проживав Леонід Сосницький та де відважний воїн знайшов вічний спочинок на місцевому кладовищі.

«Люди не стримували сліз, прощаючись зі славним, мужнім Захисником, якого забрала жорстока війна. Немає таких слів, щоб загоїти страшні рани у серцях родини від втрати рідної людини. Україна втрачає найкращих своїх синів», – йдеться у повідомленні громади.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus