USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

На Волині працівниця зерносховища незаконно продала зерна на 1,3 млн грн

7 Липня 2023 23:05
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області встановили факт розтрати державного зерна в особливо великих розмірах.

Слідством встановлено, що працівниця зерносховища державного акціонерного товариства без відома свого керівництва незаконно збувала пшеницю, повідомили у БЕБ.

Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинену працівницею зерносховища Акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів» розтрату чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем (ч.5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, попри обов’язок здійснювати відповідальне зберігання зерна АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», що знаходилось у сховищі у місті Володимирі на Волині, матеріально відповідальна працівниця без відома власника та належного обліку відпустила невідомим особам зерно пшениці врожаю 2021 року на суму понад 1,3 мільйона гривень.

Це зерно обліковувалось як залишки та перебувало на відповідальному зберіганні. Зловживаючи службовим становищем, особа завдала державному підприємству майнової шкоди.

Досудове розслідування здійснювалось детективами Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 8 Липня 2023 07:44
Знайшли паровоза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus