USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Волині працює представник Уповноваженого з питань зниклих безвісти осіб: куди звертатися

28 Листопада 2023 10:37
На Волині розпочав роботу Регіональний представник Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Секретаріат займатиметься координацією розшуку зниклих безвісти.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила Юлія Чайка, яка й обіймає посаду Регіонального представника Секретаріату на Волині.

З 1 жовтня МВС України стало головним органом, який координує пошук українців, зниклих безвісти за особливих обставин. Функціонал щодо зниклих безвісти передано від Мінреінтеграції до МВС, Міноборони та Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

25 серпня наказом МВС України № 709 «Про організаційно-штатні зміни в апараті МВС» створено Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин).

Завданнями Управління (Секретаріату Уповноваженого) є:

- Забезпечення формування та реалізації державної політики МВС у сфері дотримання норм міжнародного гуманітарного права на всій території України у частині координації розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та вирішення інших пов’язаних з цим питань відповідно до Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин»;

- Забезпечення діяльності Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин;

- Забезпечення функціонування Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Відзначимо, що нині працює гаряча лінія Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Номер: 0800103333.

Регіональний представник Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Юлія Чайка працює за адресою: місто Луцьк, вул. Винниченка, 21, каб. 10. Номери телефону: (0332) 74-21-45 та 099 337 8816.

Детальна інформація про роботу Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, з корисливими посиланнями міститься на телеграм-каналі за посиланням: https://t.me/ZNYKLI_BEZVISTI_MVS.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus