USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині посмертно нагородили воїна Володимира Баля

Сьогодні 11:14
Військовослужбовця з Колківщини Володимира Баля посмертно відзначили високою державною нагородою.

Головний сержант Баль Володимир Юрійович народився 5 липня 1999 року в селищі Колки. Навчався у Колківському вищому професійному училищі. У 2018 році вступив на військову службу за контрактом до Національної гвардії України, з 2019 року служив на посаді командира групи.

Загинув Володимир Баль 18 грудня 2023 року поблизу селища Роботине в Запорізькій області під час ворожого обстрілу. Йому назавжди 24…

Орден «За мужність» ІІІ ступеня дружині героя вручили начальник Луцької районної військової адміністрації Анатолій Костик та командир військової частини 1141 Національної гвардії України Володимир Олійник.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus