USD 40.50 40.90
  • USD 40.50 40.90
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

На Волині попрощалися з загиблим військовим Русланом Рябим

27 Червня 2024 19:06
Сьогодні, 27 червня, жителі Берестечківської громади «живим» коридором, з державною символікою та квітами, зустріли траурний кортеж Героя, захисника України Рябого Руслана Павловича 20.09.1985 р.н.

Про це повідомили у громаді.

Солдат 21 окремого батальйону спеціального призначення окремої президентської бригада імені гетьмана Богдана Хмельницького був вірний військовій присязі та загинув 23 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області.

Зустріли Героя на центральній площі м. Берестечко, де було відслужено чин громадської панахиди та зі скорботними словами до усіх присутніх звернувся міський голова Ігор Грудзевич. Провести Героя в його останню земну дорогу прийшла велика кількість людей, багато з них знали Руслана особисто.

На подвір’ї біля рідного дому загиблого собор місцевих священнослужителів відслужив чин заупокійної літії. У Свято-Покровському храмі с.Перемиль було відслужено чин похорону.

Поховали мужнього Героя на кладовищі с. Перемиль, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus