USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині попрощалися з військовим Миколою Фальчуком

10 Лютого 2024 09:39
9 лютого у с. Матейки попрощалися та провели в останню путь Захисника України Фальчука Миколу Івановича.

Солдат загинув поблизу Бахмутського району 31 січня 2024 року під час артилерійського обстрілу, виконуючи бойове завдання.

Вчора відбулися заупокійна літія біля будинку, де жив Микола, та чин похорону у місцевому храмі.

«Сумуємо і плачемо гіркими сльозами, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Наш Захисник показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги

...Ціна свободи українського народу надто висока, втрата найкращих синів України залишає глибокі рани й криваві сліди на рідній землі, за яку вони вмирають у розквіті сил...

Співчуваємо та розділяємо біль втрати з рідними та близькими воїна Миколи, нехай його душа знайде вічний спокій і стане на варту небесного легіону, а його світлий образ та героїчний подвиг навіки залишаться в пам’яті», – написали у Колківській громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus