USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині попрощалися з військовим Максимом Красним

Сьогодні 18:48
16 липня жителі Павлівської громади провели в останню дорогу солдата, гранатометника механізованого батальйону військової частини А7014 – Максима Миколайовича Красного, 1988 р.н., який загинув у бою з російськими окупантами.

Гранатометник механізованого батальйону військової частини А 7010 відважно боронив територіальну цілісність та незалежність України на Луганщині. Загинув 10 липня в районі населеного пункту Макіївка Сватівського району.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли керівники громади, старости старостинських округів, рідні, друзі, однокласники, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів, повідомили у громаді.

Під звуки військового оркестру усією громадою проводжали траурний кортеж із домовиною вірного сина України до Святомихайлівського храму в селі Павлівка та місця спочинку. Чин поховання очолив декан Горохівського благочиння, настоятель Свято-Вознесенського храму м. Горохів Волинської області, митрофорний протоієрей о. Андрій Сидор спільно зі вященнослужителями територіальних громад.

Героя поховали з почестями під звуки духового оркестру на кладовищі села Павлівка.

«Важко знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та гірка втрата, яку не пробачимо окупанту.

У цей скорботний для усіх нас день, Павлівська сільська рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким Максима, який до останніх хвилин свого життя залишався вірним своїй присязі та українському народу», – йдеться у повідомленні громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus