USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині попрощалися з полеглим воїном Петром Янкевичем

2 Лютого 2024 17:49
2 лютого Володимир-Волинська міська територіальна громада провела в останню путь полеглого на війні 49-річного земляка Петра Янкевича із села Новосілки.

З 8 жовтня воїн перестав виходити з рідними на зв’язок і лиш тепер повернувся назавжди додому. Без батька лишились три його дочки, у жалобі і два сини цивільної дружини Олени, яких Петро виховував як рідних, повідомляють у громаді.

На цвинтар рідного села, де вже чимало могил з українськими прапорами, зійшлись цього холодного дня численні односельці, друзі та колеги воїна, його побратими. Військовий оркестр заграв бійцю останню мелодію.

У священничому слові звучали слова подяки захиснику незалежної Української держави. Святий отець звертався до Господа, аби той зупинив кровопролитну і таку несправедливу війну, закликав усіх присутніх на чині похорону людей до єдності, адже тільки об’єднавшись ми зможемо подолати ворога.

Секретар міської ради Іван Юхимюк від імені міського голови Ігоря Пальонки та усієї громади звернувся до згорьованої родини, дружини та дітей, зі словами співчуття і підтримки: «Нехай світла пам’ять про спочилого Героя завжди живе у серцях усіх, хто його знав і любив. Він віддав найцінніше – своє життя, аби ми могли далі жити, розвивати нашу неньку-Україну. Вічна йому шана!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus