USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

На Волині попрощалися з Героєм Михайлом Водоносом

Сьогодні 08:26
14 серпня жителі Павлівщини провели в останню путь справжнього вірного сина України – Михайла Віталійовича Водоноса. Солдат, 1992 року народження, вірний військові присязі, хоробро боровся за незалежність нашої Батьківщини, проте 5 серпня загинув від рук ворога.

Віддати шану та попрощатись з хоробрим воїном та патріотом своєї держави прийшли рідні, друзі, побратими, односельчани та усі небайдужі жителі громади. Серед присутніх сільський голова Андрій Сапожник, заступник сільського голови Сергій Фіть та секретар сільської ради Ольга Фіть.

Під супровід оркестру та майоріння блакитно-жовтих стягів тіло Героя занести до рідного Михалівського храму. Чин поховання очолив декан Горохівського благочиння, настоятель Свято-Вознесенського храму м. Горохів Волинської області, митрофорний протоієрей о. Андрій Сидор спільно з єпархіальним благочинним Володимир-Волинської єпархії, благочинним Іваничівського благочиння, настоятелем Свято-Покровського храму, митрофорним протоієреєм отцем Андрієм Мельничуком разом із священнослужителями громади.

Опісля траурна колона пройшла на місцеве кладовище до місця вічного спочинку…

Зі словами співчуття до рідних звернувся командир вогнеметного взводу роти РХБз, в якому служив загиблий герой, Михайло Володимирович Вотінов. Військовослужбовець пригадав, яким відданим був Михайло на службі і наголосив на тому, що до останнього удару серця його очі горіли жагою до волі, до життя…

Пам’ять про подвиг захисника Михайла Водоноса назавжди житиме у наших серцях. Він є справжнім Героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus