USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

На Волині попрощалися з Героєм Максимом Оксентюком

Сьогодні 18:29
У День пам’яті захисників України Турійщина у глибокій скорботі зустрічала «на щиті» і проводжала в останню земну дорогу ще одного свого воїна – Максима Оксентюка з села Бобли.

Створивши коридор шани, Героя зустрічало село за селом. Максим назавжди повернувся у рідну місцину, де виріс, де усе знайоме. Повернувся Героєм...

Після широкомасштабного вторгнення росії Максим став вдруге на захист країни, маючи за плечима бойовий досвід як атовець. Під час бойових дій із захисту України воїн був важко поранений. Боротьба за його життя тривала, та, на жаль, 27 серпня у військовому госпіталі Максим помер.

Йому назавжди 37... Осиротіли двоє синочків, у глибокій скорботі залишилися батьки, дружина, сестра... Розділити з ними та всією родиною важке горе прийшли односельчани, друзі Максима, його побратими, громада Турійщини.

Чин поховання у місцевому храмі звершило духовенство Турійського деканату Православної церкви України. З військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу, на його честь прозвучав Державний Гімн, тричі «Слава!» і військовий салют.

«Неможливо знайти слова, які б змогли зменшити біль, який відчувають рідні, близькі, побратими та друзі загиблого. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного Сина України! Вічна та світла пам’ять Герою України!» – йдеться у повідомленні громади.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus