USD 41.40 41.68
  • USD 41.40 41.68
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині попрощалися з бойовим медиком Олександром Ковчем

Сьогодні 10:20
У рідному краї поховали ще одного полеглого захисника – Олександра Ковча з селища Ратне.

За покликанням – лікар, у душі – патріот, в серці – турботливий син, люблячий чоловік, вірний побратим.

Він врятував не одне життя, допоміг не одному хворому, бо мав золоті руки. Про таких як Олександр кажуть: «Професія, дарована Богом...», кажуть у Ратнівській селищній раді.

Олександр Петрович був призваний за мобілізацією до лав ЗСУ 6 листопада 2022 року. Колегам, яким його не вистачало, як професіонала своєї справи, завжди з усмішкою відповідав: «Ми ще попрацюємо!» Проте 26 липня 2024 року чорним птахом облетіла звістка про загибель воїна Олександра Ковча під час виконання бойового завдання від ворожого ракетно-артилерійського обстрілу на території Херсонської області. Жорстока війна забрала життя ще одного вірного сина України.

Прощатися з полеглим захисником прийшли декілька сотень людей. Від Ратного до Щедрогора була вистелена квітами і слізьми остання дорога земляка. Прощалися не лише на подвірʼї рідної хати, а й на батьківському, куди приїжджав Олександр та допомагав усім, хто звертався.

Він перестав іти земною дорогою, але впевнені, що Олександр оберігає нас з небес, поповнивши Небесний Легіон.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus