USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На Волині попрощалися з 51-річним військовим Василем Рудцем

8 Червня 2023 12:33
У Турійській громаді попрощалися зі ще одним військовим. 51-річний житель села Дольськ Василь Володимирович Рудець помер 6 травня унаслідок важкої хвороби.

Про це інформують у громаді.

З перших днів повномасштабної війни військовий став на захист України. Останні бої прийняв на Донеччині. Лікарі намагалися врятувати життя воїну та невблаганна хвороба на 51 році життя обірвала його земну стежину.

Віддати данину шани захиснику і провести його в останню земну дорогу зійшлася родина, знайомі, односельчани, мешканці громади. По встеленій маками та півоніями дорозі військовослужбовці на плечах пронесли воїна вулицями рідного села до місця земного спочинку.

За душу воїна Василя піднеслася спільна молитва.

За військовою традицією на честь Героя прозвучав Державний Гімн України і військовий салют.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus