USD 41.65 41.95
  • USD 41.65 41.95
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

На Волині попрощалися з 26-річним військовим Іваном Полуфакіним

7 Липня 2023 10:05
Ратнівська громада попрощалася з військовим Іваном Полуфакіним. 26-річний юнак вірив у світле майбутнє, будував плани та мріяв як святкуватиме перемогу та, на жаль, молоде життя обірвалося через ворожий обстріл.

Про це інформують у громаді.

Рідне селище Героя зустрічало на колінах зі сльозами на очах, здавалось, що час зупинився, коли проїжджав кортеж, а сьогодні стогнала й сама земля, бо молодого Героя провели востаннє.
Друзі, знайомі, побратими згадують Івана як світлого та доброго друга, завжди відкритого до спілкування, готового допомогти.

«Надто боляче, коли небесне воїнство поповнююють молоді соколята. Їм би жити, створювати сім’ї та ростити таких же мужніх і сильних духом дітей-патріотів...

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя, складаємо руки у молитві за полеглого Воїна, що віддав стукіт свого серця за кожного з нас. Безмежна шана, вічна та світла пам’ять Герою», – висловлюють співчуття у громаді.
Як повідомлялося, Іван Полуфакін був командиром бойової машини та штурмового відділення. Він загинув 27 червня внаслідок обстрілу противником позиції.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus