USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині попрощалися з 23-річним Героєм Артемом Хартонюком

26 Червня 2024 17:10
Ратнівська земля прийняла в свої сирі обійми ще одного Героя – Артема Хартонюка – молодого, сповненого енергії та сил, юнака.

«Він відстоював незалежність своєї країни. Він поклав своє життя взамін тисяч інших...мирних. Він – Герой.

Артем завжди стояв на боці правди і свободи та прагнув будувати своє майбутнє в мирній і щасливій державі: тому й пішов воювати.

Скільки безсонних ночей у молитві провела мама, як же хвилювалися за нього рідні, чекаючи звісточки, але одного дня він не вийшов на звʼязок... В чеканні й надії минали місяці, проте страшним горем у родину Хартонюків увірвалась звістка про загибель Артема. Воїн 18.03.2000 р.н. загинув 19 січня 2024 року.

Після процедури обміну захисник повернувся додому... Небесний легіон поповнився ще одним Ангелом-захисником. Вічна шана і памʼять тобі, наш Герою», – йдеться у повідомленні громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus