USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині попрощалися із загиблим полковником Олександром Никитюком

Сьогодні 18:00
28 вересня на Володимирщині провели в останню земну дорогу загиблого від ворожої ракети полковника Олександра Никитюка.

Про це повідомили в міській раді Володимира.

Відспівували 56-річного полковника, який більшу частину життя присвятив службі у правоохоронних органах, в Зимненському монастирі. Попрощатися з загиблим та висловити співчуття його згорьованій родині приїхало чимало поліцейських з усієї області, а також військовослужбовців та представників влади.

Труну з тілом, вкриту синьо-жовтим стягом, до монастирського храму привіз автомобіль місії «На щиті». Протягом усієї служби до домовини, що потопала у квітах, підходили ті, хто знав та поважав за життя Олександра Никитюка. Колеги-поліцейські згадують Олександра Євгеновича як справжнього професіонала, мудрого наставника, надійного друга й товариша, щиру та порядну людину, яка завжди з честю й гідністю виконувала службовий обов’язок.
Олександр Никитюк народився 16 серпня 1968 року в селі Хотячів Володимир-Волинського району. Закінчив Львівський інститут внутрішніх справ Національної академії внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». Службу в ОВС розпочав у 1991 році. Протягом шести років працював на різних посадах у відділенні карного розшуку Володимир-Волинського міського відділу внутрішніх справ УВС Волинської області.
З 1997 року Олександр Євгенович працював оперуповноваженим у відділі боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області. Через рік обійняв посаду першого заступника начальника відділу – начальника кримінальної міліції Володимир-Волинського міського відділу УМВС України у Волинській області.
У травні 2003 року очолив Нововолинський міжрайонний відділ боротьби з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України у Волинській області. З березня 2005 року був начальником Володимир-Волинського міського відділу (з обслуговування міста та району) УМВС України у Волинській області.
З 2011 року працював на посаді заступника начальника УМВС України у Волинській області. З вересня 2014 року був відряджений на службу до УМВС України в Херсонській області. Згодом вийшов на пенсію. Після повномасштабного вторгнення був першим помічником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, служив на керівній посаді у Військовій службі правопорядку.
Читати ще: У Луцьку поліцейські живим коридором вшанували пам'ять загиблого на війні Олександра Никитюка

Життя колишнього правоохоронця, який після повномасштабного вторгнення став на захист України, доєднавшись до ЗСУ, обірвалося 20 вересня на Донеччині в районі міста Добпропілля внаслідок ворожого обстрілу з боку противника. У Олександра Никитюка залишилися мама, дружина та двоє синів.
Поховали загиблого полковника на Алеї Слави Федорівського кладовища.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP Сьогодні 18:30
Никитюк, українець, мешканець міста-колиски українського православ*я Володимира Великого і... монастир, де не так давно монашки цілували руки і закидали квітами московського попа - кегебіста гундяя. Кров холоне в жилах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus