USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

На Волині помер лікар-невропатолог

27 Квітня 2021 12:47
Помер лікар-невропатолог Нововолинської центральної міської лікарні Віктор Харченко.

Про це повідомили на сторінці медзакладу.

«Колектив лікарні зі скорботою сумує з приводу важкої та непоправної втрати – смерті доброї, світлої людини нашого колеги лікаря невропатолога Харченка Віктора Олександровича та висловлює глибоке співчуття рідним та близьким померлого.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та гідно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Усі, хто знав Віктора Олександровича любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, життєрадісність і оптимізм. У нашій пам’яті Віктор Олександрович назавжди залишиться мудрим наставником, хорошим другом, надійним порадником, професіоналом своєї справи», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким Віктора Харченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus