USD 41.15 41.57
  • USD 41.15 41.57
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

На Волині поховали Героя Василя Манзюка

Сьогодні 15:40
Сьогодні у Володимирі провели в останню земну дорогу полеглого Героя – 46-річного солдата Василя Манзюка.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

З початком великої війни він разом із дружиною, дочкою та тещею, рятуючись від російської окупації, переїхав з Краматорська на Волинь – у село Охнівка Оваднівської громади. У грудні 2023 року Василь пішов на фронт, щоб захистити і свою родину, і кожного з нас від ворожої навали.

На жаль, під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку внаслідок артилерійського обстрілу 6 жовтня гранатометник Василь Манзюк загинув.

Його вже волинські друзі та сусіди, у серцях яких полеглий встиг залишити добрий слід, відгукуються про Василя як про дуже доброзчливого чоловіка.

«Тож нехай буде легкою для Героя з Донеччини наша волинська земля, пам'ятаймо про його пожертву заради Перемоги, підтримуймо його рідних, які лишились без дорогого батька, чоловіка, сина тут, далеко від малої батьківщини», – йдеться у повідомленні.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus