USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині планують реорганізувати онкоцентр і психлікарню

9 Грудня 2021 11:11
Депутати хочуть припинити шляхом їх реорганізації діяльність двох установ – «Волинського медичного центру онкології» та «Волинської психлікарні міста Луцька».

Про це стало відомо під час засідання сесії обласної ради.

Зокрема, в проектах рішення, поданих на розгляд сесії, ідеться, що онкоцентр планують приєднати до обласної лікарні, а психлікарню – до центру терапії залежностей, а керівників цих закладів скоротити.

Як зазначив депутат Ігор Волошенюк, його колеги з фракції виступають за зняття таких проектів рішення з порядку денного, оскільки, на його думку, мотивація такого рішення незрозуміла.

«Це реорганізація, яка може спровокувати закриття і неякісне надання послуг психлікарні й онкоцентру. Ми не знайшли відповіді, що за собою тягне реорганізація, крім того, що повідомляємо про скорочення займаних посад двох керівників», – вважає депутат. На його думку, йому так і не пояснили причину такого рішення. Тому він запропонував зняти проекти рішення з порядку денного і довивчити питання.

Читати ще: На Волині реорганізували психлікарню, директора скоротять

У відповідь на це голова облради Григорій Недопад запевнив, що із колективами зустрічалися депутати і вивчали це питання.

«Ми запрошували на засідання голів фракцій, там все це обговорювалося, зустрічалися з керівниками. На все це є відповіді. Питання не сьогодні виникло і треба приймати рішення», – вважає він.

До слова, у залі немає жодного представника згаданих медзакладів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Роман Показати IP 9 Грудня 2021 12:04
Просто на ці мед заклади держава має виділити з нового року кошти от і вирішили на них накласти лапу.А думка колективів абсолютно нікого не цікавить.
123 Показати IP 9 Грудня 2021 12:41
......без слів ,
123 Показати IP 9 Грудня 2021 12:55
Без сліа
.... Показати IP 9 Грудня 2021 13:19
Ніскільки
007 Показати IP 9 Грудня 2021 13:28
А може реорганізувати міськраду , і ода , скоротити чиновників ітд . Я не розумію як так просто можна вирішувати чужі долі ?
олена Показати IP 9 Грудня 2021 13:34
Земля і приміщення у чиї руки.
Анонім Показати IP 9 Грудня 2021 23:25
Так само вчинили ті самі депутати облради з Володимир-Волинською станцією переливання крові - проголосували за реорганізацію, керівника скоротили, станція пертворилась на відділ Луцького центру крові. Тепер там пройшло масове скорочення працівників, перший поверх приміщення вже звільнили для здачі в оренду, донорів дуже мало, пару чоловік в день, з.п. працівникам, що лишились, затримують. Якось так.
Нострадамус Показати IP 10 Грудня 2021 10:56
Скоро дореорганiзуються, що взагалi нiчого i нiкого не залишиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus