USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині після співбесід у податковій службі більшість роботодавців підвищують рівень оплати праці

Сьогодні 06:20
Упродовж першого півріччя 2024 року волинські податківці запросили до діалогу на засідання спеціальних робочих груп з питань дотримання вимог податкового законодавства понад 4,2 тисячі податкових агентів.

У підсумку фахівці ДПС переконали майже 3,7 тисячі роботодавців підняти рівень оплати праці до передбаченого законом. Фінансовий ефект цих роз’яснювальних заходів – плюс 12,8 мільйона гривень сплаченого до бюджету ПДФО, повідомили в управлінні оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.

Тим часом на засіданнях комісій при органах місцевої влади пояснення щодо недотримання гарантій в оплаті праці надавав 241 суб’єкт господарювання. У результаті 200 податкових агентів підвищили рівень виплати заробітної плати, до бюджету додатково сплачено понад пів мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб.

Читати ще: Цьогоріч понад 1300 підприємливих громадян офіційно зареєстрували бізнес на Волині

У податковій службі наголошують: роботодавці, які допускають випадки оплати праці на рівні, меншому за мінімальний, – під постійним контролем. До рекомендацій волинських податківців щодо гідної оплати праці дослухаються до 90% податкових агентів, яких запрошують на роз’яснювальні співбесіди.

За результатами аналізу звітності, яку подали податкові агенти, зарплату, меншу за мінімалку, в області декларували понад шість тисяч роботодавців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus