USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.40
  • PLN 10.55 10.72

На Волині після 22:00 не освітлюватимуть автошляхи

25 Жовтня 2022 19:16
Аби зменшити навантаження на енергосистему регіону, на Волині скорочують час зовнішнього освітлення автошляхів державного значення. Світло вмикатимуть з настанням сутінків до 22:00.

Про це інформує Служба автодоріг Волині.

Таке обмеження не застосовують до ділянок автодоріг на території контрольно-пропускних пунктів та підходах до них, вони освітлюватимуться впродовж темної пори доби.

Читати ще: Чому на Волині не повідомляють графіки відключення електроенергії. Роз'яснення

«Закликаємо водіїв та інших учасників дорожнього руху бути обачними і відповідальними на автошляхах, особливо в межах населених пунктів і перед пішохідними переходами, та дбати про власну безпеку й безпеку тих, хто вас оточує! Підтримаймо енергетичний фронт разом!», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 жовтня на території Волинської області згідно із розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго» застосовуються графіки аварійних відключень для населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus