USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині підпільно виготовляли алкоголь відомих світових марок

20 Травня 2024 21:36
На Волині група осіб організувала виготовлення, зберігання та збут лікеро-горілчаних виробів відомих світових брендів. Для цього вони обладнали роботу цілого виробництва.

В подальшому алкогольні напої реалізовувалися на території України через мережу інтернет, повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Правоохоронці провели обшук у складських та виробничих приміщеннях, де зберігалось обладнання для виготовлення алкогольної продукції, готова продукція та сировина. Вилучено понад 2000 коробок готової продукції відомих світових брендів, устаткування, 10 тонн готової продукції, що знаходилась у ємностях та готова до розливу; 12 тонн спирту, пакувальну продукцію та ємності для розливу.

Далі на території цієї ж області правоохоронці виявили ще одне виробництво. Під час обшуку вилучено 6000 штук готової продукції відомих світових брендів, упакованої в тару «Bag-in-Box», а також 5,5 тонн спирту та 1 тонну рідини для розливу.

Читати ще: Перед судом постане волинянин, який зберігав фальсифіковані алкоголь та цигарки

На вилучене майно накладено арешт. Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру особам, причетним до вчинення кримінальних правопорушень за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст. 204 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
адвокат Показати IP 21 Травня 2024 05:59
не ділилися з прокурорм то тепер поділяться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus