USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині п’яний водій «Рено» втікав від поліції у комендантську годину, бо злякався

21 Квітня 2024 17:15
На Волині поліцейські переслідували автомобіль, водій якого втікав від них, бо був п’яний та злякався. Турійський районний суд оштрафував «гонщика» та позбавив водійського посвідчення.

Як ідеться в постанові, 10 лютого о першій годині ночі водій «Рено Мастер» Григорій С., рухаючись вулицею Луцькою в селищі Турійськ, не виконав вимогу поліцейського про зупинку транспортного засобу, яку той подав відповідними сигналами.

Втікача переслідували та зрештою затримали, з’ясувавши, що він був п’яним. Таким чином Григорій С. вчинив правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 122-2 та ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Читати ще: У Луцьку на Ковельській п’яний водій Ford влаштував перегони з поліцейськими: його спіймали у Зміїнці

У судовому засіданні водій розповів, що ввечері 9 лютого випив приблизно 200-300 грамів горілки, після чого о першій годині керував автомобілем у селищі Турійськ. Коли виїхав на вулицю Луцьку, побачив проблискові маячки поліцейського автомобіля, однак злякався і поїхав далі.

Повернувши на вулицю Паркову, він зупинився, вийшов з авто та пішов, проте поліцейські наздогнали його. Григорій С. зауважив, що злякався, тому сказав, що не керував автомобілем, хоча це не відповідає дійсності. Від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки відмовився та пройшов його в лікарні.

Докази також підтверджували вину водія, тож суд оштрафував його на 17 тисяч гривень та на рік позбавив права керування транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus