USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На Волині п'яний водій пропонував патрульним 100 доларів хабара

28 Грудня 2023 15:32
Вчора у Ковелі близько 22-ї години на вулиці Володимирській патрульні зупинили автомобіль Daihatsu Terios, через те що водій проїхав на червоний сигнал світлофора та порушив вимогу знаку 3.21. (В’їзд заборонено).

Під час спілкування інспектори виявили у правопорушника ознаки алкогольного сп’яніння. Після чого запропонували йому пройти огляд на місці – він відмовився, проте погодився пройти його у медичному закладі, інформують у патрульній поліції Волині.

Читати ще: У Луцьку п'яний водій BMW влетів у припарковане авто

Під час доставлення керманича до закладу охорони здоров’я, останній почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду. Охоронці порядку попередили порушника, що його дії можуть тягнути за собою кримінальну відповідальність, але чоловіка це не зупинило. І він поклав патрульним кошти у сумі 100 американських доларів. Проходити огляд у лікаря нарколога також відмовився.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Тепер, окрім адміністративної відповідальності, чоловік може бути притягнений ще й до кримінальної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus