USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

На Волині п’яний військовий на мотоциклі вчинив ДТП: він заплатить 51 тис. штрафу

20 Лютого 2022 18:04
На Волині судили військового, який став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, керуючи мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння. За рішенням Ковельського міськрайонного суду він заплатить 51 тисячу гривень штрафу. Також його на три роки позбавили водійського посвідчення.

ДТП трапилася 18 липня минулого року в Ковелі на вулиці Володимирській. П’яний водій мотоцикла Kawasaki-Z 750 не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем Range Rover.

Обвинувачений, який обіймає посаду помічника начальника служби ракетно-артилерійського озброєння військової частини А1008 та має військове звання старший лейтенант, повністю визнав свою вину.

Як пояснив, того вечора під час святкування дня народження випив пива, а через кілька годин сів за кермо власного мотоцикла та з пасажиркою рухався з села Турійськ в напрямку Ковеля. Під час руху вулицею Володимирською Range Rover, який їхав попереду, почав екстрене гальмування, він також зменшив швидкість, однак не зміг уникнути зіткнення.

Мотоцикліст при призначенні покарання просив врахувати те, що він повністю компенсував витрати травмованої пасажирки на лікування, відшкодував лікувальному заклади витрати на лікування потерпілої та зробив належні висновки.

Суд вирішив обмежитись покаранням у виді штрафу в розмірі 51 тисячі гривень. Також позбавив військового права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чому Показати IP 20 Лютого 2022 20:34
Знову пяний військовий а не атошнік. Де така червона лінія між військовим та атошніком ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus