USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

На Волині п’яний тракторист, який втік з місця ДТП, заплатить 17 тис. штрафу

16 Листопада 2021 23:45
На Волині судили тракториста, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив ДТП та втік з місця події. За рішенням суду він заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду Волинської області.

ДТП трапилася 7 жовтня на автодорозі Н-22 «Устилуг-Луцьк-Рівне» у селі Смолигів Луцького району. Порушник керував трактором ЮМЗ-6АЛ без номерного знаку в стані алкогольного сп`яніння. Рухаючись по другорядній дорозі, тракторист не надав перевагу в русі Skoda Octavia, яка рухалася по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення. Після вчинення ДТП тракторист покинув його місце, не дочекавшись поліції.

У суді водій трактор своєї вини не визнав, однак після дослідження доказів, суд прийшов до висновку, що той таки винен у вищезазначених злочинах.

В підсумку трактористу призначили штраф розміром одна тисяча неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що на Волині судили мотоцикліста, який їздив п’яним за кермом. Доза алкоголю у крові чоловіка в 12 разів перевищила норму.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus