USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

На Волині п’яний мотоцикліст, який не отримував прав, зіткнувся з іншим мотоциклом

11 Лютого 2024 07:45
Сімнадцять тисяч гривень штрафу заплатить мотоцикліст, який керував двоколісним у стані алкогольного сп’яніння та зіткнувся з іншим мотоциклом. Таку постанову ухвалив Ківерцівський районний суд.

ДТП трапилася близько 23 години 30 грудня на автодорозі між селами Берестяне та Гораймівка.

Керуючи мотоциклом VDV XR 250, Михайло В. не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та зіткнувся з мотоциклом Lifan 150. Відзначимо, що Михайло В. був п’яним. Показник драгера – 1,04 проміле.

Читати ще: Наїхав на велосипедиста – травмувалося двоє осіб: на Волині мотоцикліст отримав 850 грн штрафу за ДТП з постраждалими

Дії правопорушника були кваліфіковані за ст. 124 та ч. 1 ст. 130 КУпАП. Сам Михайло В. на судове засідання не прийшов, але у поданій заяві визнав свою вину та просив проводити розгляд справи без нього.

Читати ще: На Волині п’яний мотоцикліст втікав від поліції та врізався у легковик: у нього відібрали права

Оскільки докази підтверджували вину правопорушника, суд оштрафував його на 17 тисяч гривень. Водночас до Михайла В. не застосовували додаткового стягнення у виді позбавлення права керувати транспортними засобами, адже чоловік взагалі не отримував водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus