USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині перевірили будівництво укриттів навчальних закладів

20 Грудня 2023 22:46
Триває будівництво захисних споруд за кошти цільової субвенції з державного бюджету. За дорученням начальника ОВА Юрія Погуляйка хід будівельних робіт проінспектували його заступники Сергій Мовенко та Юрій Гупало.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОВА.

Нагадаємо, цьогоріч із державного бюджету для будівництва нових захисних споруд на Волині передбачили 47 млн гривень. На умовах співфінансування із місцевих бюджетів ці кошти спрямували на чотири заклади: Рованцівський ліцей, ліцей № 1 м. Ковель, Ківерцівський ліцей № 2 та Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Укриття Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою має площу 600 м кв. Побудоване відповідно до державних будівельних норм, які вступили у дію з 1 листопада 2023 року. Розраховане на одночасне перебування 500 учнів. Згідно з проєктом передбачено оснащення меблями, генератором та відповідним обладнанням, необхідним для навчання.
Читати ще: Волинь отримала Wi-Fi роутери для укриттів навчальних закладів

Укриття Рованцівського ліцею передбачено для 300 дітей, загальна площа забудови 1000 м кв. Наразі в ліцеї навчається 475 учнів. Споруда вміщатиме одночасно усіх школярів.

У Ківерцівському ліцеї № 2 укриття будується для 150 учнів. Загальна кількість школярів – 256. Тож навчання проводитимуть у дві зміни.

Читати ще: На Волині має побільшати споруд цивільного захисту

У Ліцеї № 1 в Ковелі будують укриття площею 622 м кв. Загальна кількість учнів 1282. Тут також передбачається навчання у дві зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 21 Грудня 2023 08:44
Гупало політик року на селі Зелембабве

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus