USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

На Волині пенсіонер втік із місця ДТП. Як його покарали?

10 Липня 2024 07:19
Чим може обернутися втеча із місця ДТП? Навіть якщо аварія незначна і ви, як кажуть, просто злегка притерлися до чужої автівки. Подібний випадок стався у Володимирі. Там пенсіонер розвертався на парковці заднім ходом і залишив місце ДТП, а згодом отримав позов до суду.

Потерпілий зазначає: в такій ситуації найбільш неприємний не сам факт пошкодження автомобіля, а те, що пенсіонер як ні в чому не бувало поїхав далі, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Він втік. Поїхав із місця пригоди. Я не знаю, що то за людина. Там немає нічого такого страшного, але факт того, що людина скоїла удар і втекла…» – наголошує потерпілий.

Сталося це біля меблевої фабрики. Представник водія запевняє, що це не пенсіонер вдарив машину, а хтось інший.

«Він не заперечує, що він був, здавав назад, біля цієї машини крутився, виїжджав. Він цього не заперечує, але він не здійснював… Він каже: я зупинився би. Там пошкодження транспортного засобу на 50 доларів, може. А експертиза буде коштувати в десятки разів більше. Він каже: я не робив цього. Розумієте? Там можна дві тисячі гривень людині дати відшкодування і забутися про все. Розійшлися і потиснули руки. Але він каже: я ж не робив того», – розповідає адвокат Роман Рудись.

Читати ще: Постраждали чотири автомобілі: у Луцьку за ДТП судили пенсіонера

Він наполягає на експертизі транспортних засобів.

«Там вм’ятина не така. Ну не може воно так зробитися. Там гостре: або стовпчик квадратний, або щось таке. Має бути гострий кут, щоб зробити такі пошкодження», – впевнений адвокат Роман Рудись.

За його словами, відео, яке надали суду, неповне. На ньому немає моменту ймовірного удару. Але є свідок, який чув удар і бачив, як водій їде з парковки.

«Ми поїхали до нього додому. Він закрився в хаті й не відкривав», – пригадує потерпілий.

Пенсіонера таки визнали винним. Але 3400 гривень штрафу він платити не буде, бо провадження закрили у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus