USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На Волині – пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгнення

24 Лютого 2024 12:29
24 лютого 2024 року в Україні – другі роковини повномасштабного вторгнення росії, що стало найбільш смертоносним конфліктом в Європі з часів Другої світової війни.

Цього дня о 9:00 у містах та селах представники влади, члени родин загиблих Героїв та небайдужі мешканці громади долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання у пам'ять про всіх полеглих внаслідок російсько-української війни.

У Луцьку на Театральному майдані міста поблизу пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – загинули за Єдність України» відбувся захід з нагоди других роковин повномасштабного вторгнення російських військ на територію Україну, повідомили у Луцькій міськраді.

Священики відслужили поминальну панахиду, а представники міської та обласної влади, військові, волонтери та громадськість поклали квіти та лампадки до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України», а також хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув у цій війні.

Читати ще: Сили оборони збили ще один розвідувальний російський літак А-50
У Ковелі вшанування відбудеться 24 лютого о 14.00 год. біля стели пам'яті на Меморіалі Слави.

По завершенню – панахида за загиблими в російсько-українській війні на Алеї Героїв міського кладовища.

У Нововолинську на площі Вʼячеслава Чорновола біля портретів Героїв о 12 годині розпочалася панахида.

У Володимирі пам'ятний захід відбувся на площі Героїв біля дошки зі світлинами військовослужбовців, які віддавали свої життя за нашу свободу та незалежність, починаючи з 2014 року.
Біля Алеї Слави загиблих Героїв у Камені-Каширському теж вшанували світлу пам'ять Захисників України, які полягли у бою з окупантами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus