USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Волині оголосили набір на стажування в сервісних центрах МВС

2 Березня 2017 17:55
Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань з метою відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів – молодих і талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію та готові починати з себе зміни в країні. Про це повідомили у прес-службі Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

Як повідомляється, під час стажування учасники отримають знання, потрібні для роботи у фронт-офісі сервісних центрів МВС.

Посадові обов’язки передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше.

Ознайомитись із переліком послуг сервісних центрів МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС у розділі Послуги.

Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Стажування проводиться на посади співробітників фронт-офісів сервісних центрів МВС – це посади, що прирівнюються до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.

Вимоги до кандидатів:

- громадянство України;

- вік від 18 років;

- закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста);

- відсутність судимостей;

- досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.

Відбір кандидатів складається з двох етапів:

- прийом та розгляд анкет;

- проведення інтерв’ю.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС.

Прийом анкет відбуватиметься до 13 березня.

Детальна інформація та подача заявок за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рішали пузаті Показати IP 2 Березня 2017 18:44
а нас візьмете діла ділішкі мутити?
Анонім Показати IP 2 Березня 2017 19:23
ковельський мрев очолила колишня луцька рішала, до Ковеля з Луцька їздить кожен день на своєму джипі, зарплати вистачить тільки на дорогу, а працює, напевно, тільки для душі, мабуть вона - "святий дух".
кєнт до Анонім Показати IP 3 Березня 2017 04:05
а ше в ковеьському мрео заробляє грошикі домнюк на якого одкрите кримінальне діло за взяткі.він навіть не скриває що одкупився от слєдаків і тепер косить бабло ше більше шоб вернути потрачене.і де ваша хвальона рехформа, чи то так має бути?
Коляда Показати IP 12 Березня 2017 21:20
Домнюк з Ковельського МРЕВ працює чесно і добросовісно, виконуючи обовязки начальника ніхто ніяких грошей не брав, до Віскунова возив свої чесно зароблені з маршруток.Відкупився це факт, бо йому постійно давали хабарі . Не найшли ніяких доказів по переобладннаних автомобілях з інших областей, які на Волині взагалі не перебували.Реєстрував протягом 2016 року автобуси 2000 років випуску з відповідністю Євро-4 які перевозять людей і дітей, про яку безпеку Дорожньго руху можна говорити? Підроблених сертифікатів не виявили з відповідністю автомобілів Євро -4, так як в Укріїні проходить тільки Євро -5 за які брав винагороду в сумі 600 доларів США ,якщо я не давав то отримував відмову в реєстрації,а ми думаємо де державні гроші ? Оце Вам і реформа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus