USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

На Волині оголосили конкурс серед підприємців на право участі в святковому ярмарку

15 Грудня 2021 20:47
У Володимирі-Волинському оголосили конкурс серед підприємців, які виявлять бажання реалізовувати свій товар у різдв’яних ятках поблизу КМЦ на центральній площі.

Про це під час брифінгу 14 грудня повідомив голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка.

Під час зустрічі представники ЗМІ поцікавилися, чому попри те, що ще місяць тому ні підприємцям, ні містянам нічого не було відомо про майбутнє встановлення святкових яток на площі, згодом вони раптово виросли, як гриби після дощу.

На це посадовець відповів, що ще на початку минулого року у міській раді розмовляли про ситуацію з розміщенням святкового ярмарку у місті.

Читати ще: З головної площі Володимира-Волинського заберуть ярмарки і святкування

«Сьогодні профільний заступник розмовляв з нашими виробниками, які займаються виготовленням цих яток, на оренду яких оголошено конкурс. Таких яток буде три. Їх розмістять в частині площі біля КМЦ на вулиці Князя Василька, 2. Я думаю, що ця ідея хороша. Є бачення, що в майбутньому таких яток буде багато», – сказав Ігор Пальонка.

Він зазначив, що у подальшому при плануванні реконструкції площі Героїв будуть планувати і ділянку для ярмарку, аби обрати затишне місце і створити святкову атмосферу у місті.

Заразом очільник громади повідомив, що станом на 13 грудня йому не відомо про охочих взяти участь в конкурсі підприємців.

Як інформують на сайті Володимир-Волинської міськради, торгівля здійснюватиметься щоденно протягом святкового ярмарку у трьох стилізованих дерев’яних будиночках у новорічну ніч цілодобово, торгівля протягом решти днів здійснюватиметься орієнтовно з 10 до 22 години.

Умови участі у конкурсі:

– Асортиментом продукції різдвяного ярмарку має бути: подарункова та сувенірна продукція новорічної тематики, хлібобулочні та кондитерські вироби, солодощі, фаст-фуд, гарячі напої, глінтвейн, медова продукція.

– Обов’язкове декоративне новорічне оздоблення дерев’яного будиночка розміром 3×2 м (світлоілюмінація, святковий декор тощо) з дотриманням вимог пожежних і санітарних норм.

Для участі в конкурсі суб’єкти господарювання потрібно надати такий перелік документів:

- заяву на участь у конкурсі,

- виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців,

- асортимент продукції та її роздрібна ціна.

Під час проведення святкового ярмарку забороняється:

- реалізовувати алкогольні, слабоалкогольні напої, вино та пиво (крім глінтвейну та медівки);

- безалкогольні напої в скляній тарі;

- використовувати дрова (окрім деревного вугілля) для приготування страв на мангалі чи обігріву.

Документи можна подати в відділ економічного розвитку, проектної діяльності та інвестицій виконавчого міської ради (вул. Д. Галицького, 5, каб. № 10) або заповнивши форму за посиланням.

Прийом документів до 15:00 години 20 грудня.

Більш детальна інформація за телефоном: 0800333262, 0936328506.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus