USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

На Волині обстежили пляжі: які недоліки та порушення виявили

10 Липня 2024 16:07
У Ковельському, Камінь-Каширському районах, містах Нововолинськ та Луцьк спеціальна комісія обстежила 14 пляжів на водоймах. Їх перевіряли на дотримання санітарних норм і правил утримання територій.

Про це Суспільному розповіла начальниця відділу санітарно-епідеміологічного нагляду Держпродспоживслужби в області Галина Мартинюк.

Під час обстежень виявили, що на території п’яти місць масового відпочинку відсутні контейнери для сміття та біотуалети, також не облаштовано їх благоустрій.

«Йдеться про пляжі на міському в озері у Нововолинську, пляж Сонячний у Любешеві, пляж ГО «Гряда» на озері Світязь, пляжі «Метеостанція», «Нестер Хаус» та урочище Тополина у селі Світязь», – каже Галина Мартинюк.

Читати ще: Туристичний збір, перепустки й безпека: що потрібно знати тим, хто хоче відпочити на Світязі

За словами начальниці відділу санітарно-епідеміологічного нагляду, власникам пляжів надали пропозиції усунути виявлені недоліки. Перевірку ще одного пляжу на озері Світязь від ПрАТ «Волиньтурист» комісія проведе повторно, наразі його ще облаштовують, додала Галина Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Упс Показати IP 10 Липня 2024 19:43
Іпать проблема .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus